Binnen ons huiswerkinstituut bieden wij meerdere vormen van studiehulp. Huiswerkbegeleiding bieden wij aan voor middelbare school leerlingen en leerlingen van de basisschool. Dit doen wij op locatie in Leiden of op afstand via internet: online huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding BO

Veel leerlingen van de basisschool krijgen regelmatig huiswerk mee. Soms in de vorm van losse opdrachten (rekenen, spelling, topo, etc), soms ook ook in de vorm van een weektaak.
Tijdens de huiswerkbegeleiding op locatie of online huiswerkbegeleiding bieden wij studiehulp met aandacht voor motivatie, planning, aanpak en correcte uitvoer van de huiswerktaak.

Huiswerkbegeleiding VO

Wij geloven niet in langdurig in je boek staren. Wij vertrouwen op 90 minuten effectief, gemotiveerd, gecontroleerd en geconcentreerd aan het werk zijn waarbij iedere leerling aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding in vaste tijdsblokken van 90 minuten. Hierdoor is de persoonlijke aandacht en de individuele begeleiding mogelijk.
Ook tijdens de online huiswerkbegeleiding is er ruimte en tijd voor een persoonlijke aanpak.

Huiswerkbegeleiding online

Voor de online huiswerkbegeleiding maken wij gebruik van een laagdrempelig, betrouwbaar platform waar leerlingen zonder extra kosten gebruik van kunnen maken.
Via internet kunnen de verschillende schermen gedeeld worden waardoor de leerstof duidelijk en overzichtelijk uitgelegd wordt. Planningen worden digitaal of papier meegeschreven waardoor er overzicht en structuur ontstaat. Via whats-app (webversie) wordt de verschillende leerstof uitgewisseld. Hierdoor kan precies datgene uitgelegd worden waar de aandacht naar toe moet gaan.