Waarom bijles bij VIP-begeleiding?

Informatie:

Soms is een schoolvak lastig te volgen. Soms is het vak moeilijk of komt de uitleg niet aan. Overigens ligt dat niet altijd aan de de leerling/leraar. Een keertje extra uitleg of de stof op net een andere manier uitgelegd krijgen tijdens een bijles van een uurtje kan dan heel prettig, nuttig en effectief zijn.

Op basis van individuele afspraken krijgt de leerling extra instructie in 1 of meerdere vakken.

Bijles kan aangevraagd worden voor elk vak. Wij bieden zelfs bijles Latijn of Grieks aan. Maar je kunt ook denken aan bijles economie online of op locatie of bijles wiskunde, bijles natuurkunde of bijles scheikunde.

Afhankelijk van vak, methode en niveau wordt er gezocht naar de best mogelijke begeleiding.

Bijles vindt plaats op de Hoge Rijndijk in Leiden of online via internet.

Tip:

De ervaring leert dat er tijdens de bijlessen veel kennis opgedaan wordt maar dat het vak daarna weer een week “aan de kant ligt”. VIP-begeleiding biedt de mogelijkheid om de bijlessen te combineren met huiswerkbegeleiding. Een uur in de week, individueel, intensief met de lesstof bezig en op een ander moment in de week de leerstof nog eens verwerken tijdens huiswerkbegeleiding.

Hierdoor houd je regelmaat en continuiteit in dat bewuste vak. Dit is raadzaam en heeft de voorkeur maar is GEEN voorwaarde.