Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding BO
Studiehulp BO

Veel leerlingen van de basisschool krijgen regelmatig huiswerk mee. Soms wordt er ook een weektaak meegegeven. Tijdens de huiswerkbegeleiding op locatie of online huiswerkbegeleiding bieden wij studiehulp met aandacht voor motivatie, planning en correct uitvoeren van de huiswerk taak.

Huiswerkbegeleiding VO

Wij geloven niet in langdurig in je boek staren in een overvol lokaal. Wij vertrouwen op 90 minuten effectief, gemotiveerd, gecontroleerd en geconcentreerd aan het werk zijn waarbij iedere leerling aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding in vaste tijdsblokken van 90 minuten. Hierdoor is de persoonlijke aandacht en de individuele begeleiding mogelijk.
Ook tijdens de online huiswerkbegeleiding is er ruimte en tijd voor een persoonlijke aanpak.

Huiswerkbegeleiding online

Voor de online huiswerkbegeleiding gebruiken wij een laagdrempelig, betrouwbaar platform waarbij de leerling geen extra kosten heeft.
Via internet kunnen de verschillende schermen gedeeld worden waardoor lesstof duidelijk en overzichtelijk uitgelegd wordt. Planningen worden digitaal of op papier "meegeschreven" waardoor er structuur en overzicht ontstaat. Via WhatsApp (webversie) wordt de verschillende leerstof uitgewisseld.Hierdoor kan precies datgene overhoord of uitgelegd worden waar de aandacht naar uit moet gaan.