21 maart 2020, 7:40 uur

We zijn inmiddels een week online op weg en de ervaringen zijn zeer positief.

Alle bijlessen, remedial teaching lessen en huiswerkbegeleiding momenten zijn afgelopen week door gegaan. Dit is natuurlijk enorm prettig voor de leerlingen waar aan nu nog meer zelfstandigheid gevraagd wordt. Maar zeker ook voor de ouders die nu hun aandacht moeten vedelen over thuiswerk, docentschap en ouder zijn.

16 maart 2020, 00:30 uur

Na vanmiddag is duidelijk geworden dat ook de scholen dicht gaan. Niet omdat de medische inzichten veranderd zijn maar meer om grote groepen te vermijden.

 

Scholen is gevraagd om onderwijs op afstand doorgang te laten hebben. Extra begeleiding blijft dus zinvol en misschien nog wel meer noodzakelijk.

Alle diensten gaan komende weken "gewoon" door. Let op: niets op locatie maar alles online !!!

 

Voor deelname krijgt iedere bestaande leerling automatisch bericht en informatie.

Mocht er behoefte zijn aan meer begeleiding of is de interesse gewekt om ook online begeleiding te krijgen, neem dan contact met mij op.

 

 

 

 

 

14 maart 2020, 22:00 uur

Inmiddels is Corona niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Afgelopen week zijn er wel overwogen beslissingen genomen door RIVM, overheid en specialisten met betrekking tot het onderwijs.

Het onderwijs gaat door!!!

Deze beslissingen respecteren wij.
Alle bijlessen, remedial teaching lessen, CITO-trainingen en huiswerkbegeleiding gaan dus gewoon door.

Wel vraag ik jullie om alle tips, adviezen en maatregelen serieus te nemen. Bij enige verkoudheid, hoesten/niezen, koorts of twijfel, houd uw kind thuis.

De berichtgevingen omtrent het Coronavirus houden wij nauwlettend in de gaten. Mochten er aanvullende maatregelen aangekondigd worden die invloed hebben op studiebegeleiding, houd ik jullie op de hoogte.

Dank voor jullie begrip en medewerking.
Etienne Vingerhoed (VIP-begeleiding)