Bijles Leiden nodig?

Bijles Leiden nodig?

Soms is een schoolvak moeilijk of komt de uitleg van de leraar niet over bij uw kind en daarom heeft het bijles Leiden nodig. Als u op zoek bent naar professionele begeleiding door geschoold personeel dan bent u bij VIP-begeleiding aan het juiste adres. Wij bieden de best mogelijke begeleiding voor elk vak. Een bijles van een uur waarin de stof extra uitgelegd wordt of net op een andere manier aangereikt wordt, kan ervoor zorgen dat uw kind de lesstof begrijpt en leren weer leuk vindt. Op basis van individuele afspraken wordt er één of meerdere keren per week gewerkt aan een bepaald vak. Een combinatie van vakken is uiteraard ook mogelijk. Voor ieder vak wordt de beste bijlesgever ingeschakeld. Omdat de ervaring leert dat tijdens de bijlessen de leerling veel kennis opdoet om vervolgens er een week niet naar om te kijken bieden wij de mogelijkheid om bijles Leiden te combineren met huiswerkbegeleiding. Door op een andere dag in de week de leerstof te verwerken tijdens huiswerkbegeleiding blijft er regelmaat en continuïteit in het vak. Het is geen voorwaarde maar het heeft wel de voorkeur.

Bijles Leiden: gecombineerd met huiswerkbegeleiding

Bijles Leiden nodig? Bij VIP-begeleiding wordt uw kind op een persoonlijke manier en zoveel mogelijk individueel begeleid. Ons doel is om leerlingen weer plezier te laten krijgen in het leren en succesvol te laten zijn. Daarbij kan bijles Leiden helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding besteden wij aandacht aan het gedisciplineerd en correct maken en leren van de huiswerkopdrachten. Het gemaakte werk wordt besproken en leerwerk kan overhoord worden. Wij werken met kleine groepjes zodat er persoonlijke aandacht is. Als u ons inschakelt voor bijles en/of huiswerkbegeleiding dan hoeft u als ouder geen juf of meester te spelen en is er geen strijd meer over het huiswerk of slechte cijfers. Tijdens de huiswerkbegeleiding motiveren wij, helpen met de planning, geven studietips, zorgen wij ervoor dat uw kind zich kan concentreren en helpen wij met onze kennis en ervaring uw kind weer op weg.

Voor bijles kunt u terecht op onze locatie in Leiden maar het kan ook op afstand. Omdat tegenwoordig het internet betrouwbaar is bieden wij bijles Leiden ook online aan. Hiervoor maken wij gebruik van Zoom. Dit is een laagdrempelig en betrouwbaar platform waarbij er geen extra kosten zijn. U kunt van ons topkwaliteit verwachten waarbij ons motto is: 'begeleiden waar nodig en uitdagen waar het kan'. Spreekt onze aanpak u aan? Neem dan snel contact met ons op.

Bijles vindt plaats op locatie op de Hoge Rijndijk in Leiden of op afstand, online via internet.